AddThis Social Bookmark Button

Heeft u algemene vragen over een klus of over A&PA klussenbedrijf?

 

Op sommige vragen volgt hieronder vast een antwoord:

 

 

Hanteert A&PA Klussenbedrijf voorrijkosten?

 

Wij hanteren geen voorrijkosten. Na 15 km vanaf Uithoorn wordt, bij aangenomen klussen, wel een reiskosten vergoeding van € 0,36 per km gehanteerd. Daarnaast worden parkeerkosten doorberekend.

 

Welk BTW tarief hanteert A&PA Klussenbedrijf?

 

Voor bijna alle werkzaamheden geldt een BTW tarief van 21% op arbeid en op materiaal. Voor stucwerk en schilderwerk geldt een BTW tarief van 9% op arbeid en materiaal. Dit tarief kan enkel gegeven worden als u zelf eigenaar bent van een huis dat ouder is dan 2 jaar. U zult hiervoor een ouderdomsverklaring moeten invullen en ondertekenen.

 

Kan ik ook bij A&PA Klussenbedrijf terecht voor het ophangen van een gordijnrails in mijn huis, of nemen jullie alleen maar grote projecten aan?

 

A&PA Klussenbedrijf is gespecialiseerd in zowel grote als kleine klussen. We kunnen uw badkamer renoveren, maar hangen met net zoveel plezier uw gordijrails/lampen/schilderijen etc. op.

 

Welke klussen voert A&PA Klussenbedrijf uit?

 

U kunt ons inhuren voor alle klussen, groot of klein. Hieronder valt dus o.a. schilderwerk, behangen, timmerwerk, elektra, loodgieters werk. Voor sommige klussen schakelen wij zelf een ander bedrijf in. Hieronder valt stucwerk, dakwerk (dakpannen, dakgoot, platte daken etc.) en klussen die gecertificeerd uitgevoerd moeten worden (werk aan gasmeter of werk aan de hoofdschakelaar van een meterkast, oftewel de verzegelde delen). Extra groepen aansluiten kunnen wij wel zelf uitvoeren.

De bedrijven die wij inschakelen zijn door ons zelf geselecteerd en staan garant voor een betrouwbare, degelijke uitvoering.

 

Wij hebben een tafel die niet meer in onze inrichting past, maar we vinden het zonde om de tafel weg te gooien. Kan A&PA Klussenbedrijf deze renoveren voor ons?

 

Ja, dat kunnen wij. Onze afdeling Wit Off White is gespecialiseerd in het opknappen van meubels. Het gaat dan vooral om houten meubels, die wij schuren en in een wit of in een off-white tint schilderen. Natuurlijk kan een andere kleur ook. Wij kunnen, waar mogelijk, ook uw meubel aanpassen, zodat deze beter past in uw interieur. Denkt u dan bijvoorbeeld aan deurtjes in plaats van lades, of het strakker en moderner maken van een oud, klassiek ogend meubelstuk.

 

Wij willen onze badkamer verbouwen, maar om de kosten lager te houden willen we zelf veel doen en A&PA Klussenbedrijf inhuren voor het installatiewerk. Hoe staat A&PA Klussenbedrijf hier tegenover?

 

Wij begrijpen heel goed dat u de kosten zo laag mogelijk wilt houden. Wij geven een gedetailleerde offerte af, waar u zelf kunt zien wat elke afzonderlijke klus aan tijd en materiaal kost. Dit geeft u de mogelijkheid om deze afzonderlijke klussen uit de offerte te halen en zelf uit te voeren. Dit zijn in de meeste gevallen bijvoorbeeld het sloopwerk van de tegels en het schilderen van muren of kozijnen. Ook de afvoer van puin kan soms als particulier goedkoper zijn om zelf te doen. Alle installatie werkzaamheden doen wij liever zelf. Dit heeft te maken met uw garantie. Als u zelf het leidingwerk wilt aanleggen, dan is A&PA Klussenbedrijf niet verantwoordelijk als er later een lekkage ontstaat. Als u zelf materiaal in wilt kopen, dan is dat ook een mogelijkheid, maar ook hier geldt dat A&PA Klussenbedrijf niet verantwoordelijk is voor ondeugdelijk materiaal of mankementen aan materiaal na de oplevering. Dit zal dan als clausule opgenomen worden in de offerte waar u voor tekent.

Elke offerte is uiteindelijk met ons te bespreken, zodat wij met u tot een goede overeenkomst kunnen komen.

 

Ik heb van A&PA Klussenbedrijf een offerte gekregen, maar deze is vrij prijzig. Een andere opgevraagde offerte is stukken goedkoper. Hoe komt het dat uw offerte duurder uitkomt?

 

Uit ervaring met verbouwingen en klussen blijkt dat het aantal geschatte uren voor deze klussen kan tegenvallen. Soms wordt een simpele klus een hele uitdaging, vanwege onvoorziene zaken. Wij schatten daarom extra uren in, om eventueel meerwerk op te vangen. Mocht de hoeveelheid werk dan toch meevallen, dan rekenen wij alleen de uren die we daadwerkelijk hebben gewerkt. Hierdoor kan de uiteindelijke factuur een stuk lager uitkomen dan de offerte en dus nooit hoger. Let wel: alle extra klussen die niet besproken zijn en niet op de offerte staan en tijdens de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden zullen wel als extra kosten op de factuur komen. Mochten deze extra klussen aanzienlijk meer tijd in beslag gaan nemen, zal er eerst weer een aparte offerte worden opgesteld.

 

Wij willen onze keuken / slaapkamer / badkamer / toilet / zolder opknappen, maar weten niet precies hoe. Kan A&PA Klussenbedrijf ons hierbij helpen?

 

Ja, dit is zeker mogelijk. Wij vinden het erg leuk om samen met u na te denken over de herinrichting van de ruimte die u wilt laten opknappen. Het kan soms moeilijk zijn om het eindresultaat te visualiseren. Wij kunnen u met behulp van 3D tekeningen laten zien hoe de ruimte na de verbouwing eruit kan komen te zien. Daarnaast kunnen wij u adviseren over bepaalde zaken waar u wellicht niet 1-2-3 aan denkt. Zo zijn voor sommige klussen gemeente vergunningen nodig, kan een draagmuur niet zo maar gesloopt worden of zijn voor een nieuwe keuken extra groepen nodig in de meterkast.

 

Heeft A&PA Klussenbedrijf voorbeelden van het uitgevoerde werk?

 

In ons portfolio kunt u foto's bekijken van de uiteenlopende klussen die wij hebben uitgevoerd.

 

Wij willen de muren, deuren, ramen en kozijnen van onze woonkamer laten schilderen, maar dit moet vanwege omstandigheden binnen 2 dagen klaar zijn. Kan A&PA Klussenbedrijf ons hierbij helpen?

 

Stel dat de berekening van uren uitkomt op 4 dagen werk, dan kunnen wij mensen inhuren die ons kunnen helpen om de klus in 2 dagen te klaren. Deze mensen zullen wij ook moeten betalen voor hun werk, dus het kan zijn, dat de offerte hierdoor duurder uitvalt. Het is dus mogelijk om de uitvoering van een klus te versnellen, maar dat kan in sommige gevallen dus duurder worden.

Let wel: Als in dit geval de woonkamer ook eerst gestuct moet worden, houd dan rekening met de droogtijd van stuc van minimaal een week. Dan is de uitvoering in 2 dagen dus niet haalbaar.

 

 

de bus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A&PA Klussenbedrijf

Arthur van Schendellaan 78

1422 LE Uithoorn

 

Tel: 0297-786634 

Mob: 06-40540686

 

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KVK nr: 34170018

 

Aangesloten bij branchevereniging VLOK

   

vlok logo

 

bed kasteel ontworpen en gemaakt

Badkamer verbouwd

loungebank ontworpen en gemaakt